RootBoxing

Ceremonie

Energie is overal

Ceremonies en rituelen, Love Them!! Ze zijn voor mij als anker momenten, weer even pas op de plaats nemen en voelen waar ik sta in het leven. De dagen vliegen voorbij, dit moet, dat moet en nog even dat erbij. Door de drukte heen vergeten we vaak bij ons zelf in te checken hoe we ons voelen en waar we behoefte aan hebben, met name waar ons lichaam behoefte aan heeft.

Daarom deze ceremonies…

- Dear Goddess (lady’s only)

- I Am… (mannen en vrouwen)

Om tijdens deze uren gedragen te worden in plaats van te moeten dragen, om volledig te mogen ontvangen in plaats van te moeten geven, gewoon even mogen zijn, zonder verhaal, zonder verleden, zonder rol en zonder en masker… maar gewoon jij mogen en kunnen zijn…

Ervaren

De ceremonie zal bestaan uit verschillende rituelen, samen met een groep van 6 mensen bij elkaar zetten we de energieveld om te verbinden, met name met jezelf en je hart.Tijdens deze uren gaan we een mooi cacao ritueel houden met een verbindende meditatie, om te ankeren in onszelf.

Vanuit daar gaan we lekker wat krachtige maar liefdevolle yogahoudingen aan om zo de cacao nog meer te laten samenkomen met onze energie en lichaam. En net zoals tijdens een yogales gaat het niet om de houdingen maar om in verbinding te komen met je ademhaling en je lichaam, te voelen waar hij/zij behoefte aan heeft.

Tussen alles door maak ik gebruik van verschillende aurasprays en etherische oliën om zo ook je geur zintuig te stimuleren waardoor je nog dieper met je anker kan zinken.

We eindigen met een ontspannende yoga houding genaamd Savasana om te aarden , te ankeren en te landen, om je eigen energie krachtiger te ervaren dan ooit! Tijdens deze uren zal ik intuïtief afstemmen en werken met de energie waar nodig is.

Ceremonies

De ceremonies vinden plaats in de mooie ruimte van YogaValley in hartje Hoorn.

Je vrij voelen vind ik erg belangrijk, zo is alles okey en mag alles er zijn. want All is Good, alles mag er dus zijn… Zo is het okey om na 1 slok cacao te voelen dat je niet meer nodig hebt, zo is het okey om te liggen als de rest mee doet met de zonnegroet, zo is het okey om niets te delen of te vertellen, zo is het okey om je gevoelens en emoties hun gang te laten gaan, zo is het okey om te zijn… zonder rol, zonder masker… gewoon jij zijn!

Een waardevol cadeau aan jezelf. Voel je een diepe JA let me know! Vul je gegevens in onderstaand formulier in zodat ik je aanvullende informatie voor die dag kan door sturen. Ik heb er alweer super veel zin in!!

Elke maand zal ik de ceremonies verzorgen dus houd de website in de gaten voor nieuwe data’s. Of ik kan je persoonlijk op de hoogte houden. Stuur mij dan je email adres of telefoon nummer door via het aanmeld formulier.

Tarieven

Dear Goddess

Duur per sessie 3 uur

Dear Goddess sessie €55,-

Dear Goddess Ceremonie (lady’s only)

- Dinsdag 9 januari

- Woensdag 17 januari

- Maandag 19 februari

I Am…

Duur per sessie 3 uur

I Am... sessie €55,-

I Am… Ceremonie (mannen en vrouwen)

- Vrijdag 19 januari

- Woensdag 14 februari

DroomCirkel voor kinderen

Woensdag 24 januari 15.00-16.30 uur €11,00 (normaal 22,00)

Locatie:

Nieuwsteeg 44 - Hoorn

(In de steeg tegenover de Hema)

Als je een JA voelt om met mij samen dit aan te gaan maar geld houdt je op dit moment tegen, stuur mij dan een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

(Wanneer je een afspraak annuleert graag zo vroeg mogelijk van tevoren, zodat ik de voor jou gereserveerde tijd aan een ander kan geven. Indien je de sessie binnen 12 uur voor de start annuleert wordt deze door berekend).

Gemakkelijk aanmelden

Wil jij meer informatie over deze waardevolle bijzondere training? Stuur mij dan een berichtje en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0

De Oude Veiling 107, 1689 AD Zwaag, Nederland
Nieuwsteeg 44, 1621 EE Hoorn, Nederland

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0