RootBoxing

Groepslessen

RootBoxing

Jaaaaa RootBoxing! Wat een bijzonder proces, een proces waar ik volop van geniet, met heerlijke persoonlijke groei momenten naast de mooie momenten die ik ervaar met de mensen die bij RootBoxing komen! Loving it!! Hoe het van een geplant zaadje tot idee is gaan groeien, tot het uitwerken en haar mooie eigen unieke vorm heeft gekregen! 

In de maatschappij waarin we leven wordt veel van ons verwacht. Het lijkt wel of de lat steeds hoger wordt gelegd en overvolle agenda’s worden steeds meer de norm. We glijden mee in de drukte van de dag en alles wat erbij komt kijken. We raken uit contact met onszelf, we verliezen ons eigen gevoel en laten onze grenzen vervagen.

Wat kan je verwachten?

Doormiddel van een unieke combinatie van meditatie, yoga en verschillende boks,- en traptechnieken op de bokszak wil ik je handvatten meegeven om weer terug in contact te komen met jouw eigen roots. Hoe je via je ademhaling vanuit je hoofd terug kan komen naar het moment waar jouw ware kracht ligt.

Want wist je dat door het ervaren van je eigen kracht en ermee leren omgaan je zelfvertrouwen groeit!? En dat je ademhaling daarbij een super belangrijke rol speelt? Wanneer je je in een stressvolle situatie bevindt is waarschijnlijk je ademhaling hoog en oppervlakkig waardoor je niet in staat bent om het overzicht te bewaren en daardoor vaak vanuit emotie reageert. Ze zeggen weleens dat zolang de stilte van binnen aanwezig is maakt het niet uit hoe chaotisch het van buiten is en dat is zo waar! 

Investeer in jezelf!

We zijn allemaal op zoek naar hetzelfde, vrijheid en geluk. We proberen van alles om dit te bereiken buiten onszelf, terwijl het heel dichtbij is, namelijk enkel en alleen in ons(zelf). Het is een waardevol proces om weer in contact te komen met ons ware zelf, de essentie van het leven.

De investering in RootBoxing is daarom een waardevol geschenk aan jezelf. RootBoxing helpt jou om (weer) in verbinding te komen met lichaam, je ademhaling en je hele mooie aanwezigheid. Je eigen kracht weer te (her)ontdekken, liefdevol voor en met jezelf zijn en vanuit daar te staan en te leven.

Wat kan je verwachten?

  • Eerste les is gratis!

  • Unieke combinatie

  • Persoonlijke groei

  • Je eigen kracht herontdekken

  • Investering in jezelf

Tarieven

RootBoxing groepsles:

Losse les 12,50 Euro

8 lessen pakket 87,50 Euro (3 maanden geldig)

12 lessen pakket 125,00 Euro (6 maanden geldig)

Heb je een abonnement bij Petres Gym, dan gelden de volgende tarieven voor jou:

Losse les 7,50 Euro

8 lessen pakket 52,50 Euro (3 maanden geldig)

12 lessen pakket 75,00 Euro (6 maanden geldig)

Wanneer:

Elke maandag van 11.00-12.15 uur

Locatie:

Petres Gym

Oude Veiling 107 - Zwaag

Partners

Doe jij ook mee?

De groepslessen van RootBoxing worden elke maandag van 11.00 - 12.15 uur gegeven bij PetresGym op de Oude Veiling 107. Wil jij ook eens meedoen? Let me know!! Je bent altijd meer dan welkom! Stuur mij een berichtje met het formulier hiernaast als je interesse hebt. Bellen of mailen mag ook altijd!

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0

De Oude Veiling 107, 1689 AD Zwaag, Nederland
Nieuwsteeg 44, 1621 EE Hoorn, Nederland

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0