RootBoxing

Met een vleugje cacao

Eeuwenoud ritueel

Het drinken van pure rauwe cacao is een eeuwenoud ritueel wat al zeker duizend jaar terug gaat in de tijd. Terug naar het Maya en Azteekse tijdperk in Midden- en Zuid Amerika. Rauwe cacao zit vol met vitamine en mineralen en anti-oxidanten waardoor het echt een boost is voor je immuunsysteem. De rauwe cacao stimuleert de doorbloeding en helpt je lichaam te ontgiften. Ook komt er een gelukshormoon vrij waardoor je een fijn en gelukkig gevoel kunt ervaren.

Pure cacao

Pure cacao heeft een zachte maar toch krachtige werking, wat je de mogelijkheid geeft om de hartsenergie te openen. De ingrediënten van cacao werken sterk op de hart chakra, en brengen ons terug naar onze natuurlijk staat van voelen: uit het hoofd en in het hart, en verbindt ons intuïtief met Moeder Aarde.

Helende reis

De cacao helpt je tijdens jouw helende verdiepende reis en brengt jou in verbinding met de liefdevolle energie van waar je uit bestaat. Via jouw hartenergie kunnen diep gestopte emoties naar de oppervlakte komen en word je uitgenodigd vanuit waarheid te voelen wie je bent en wilt zijn. Je gaat op een prachtige spirituele reis en brengt balans in lichaam, geest en jouw levensenergie. Daarom is pure cacao een super mooie aanvulling op RootBoxing. Het drinken van pure cacao is niet verslavend en geeft geen trip effect! Je gaat dus niet hallucineren of iets dergelijks. Het is een plantenmedicijn waardoor je op een zachte en liefdevolle manier naar binnen gaat bij jezelf, naar je hart en je diepste kern.

Gemakkelijk aanmelden

Wil je meer weten of je aanmelden voor een Rootboxing sessie met een vleugje cacao laat dan hier een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0

De Oude Veiling 107, 1689 AD Zwaag, Nederland
Nieuwsteeg 44, 1621 EE Hoorn, Nederland

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0