RootBoxing

ReiKi

Energie is overal

Het is in je, om je en door je heen. Alles wat je vasthoudt, denkt, voelt, ruikt en hoort is energie in beweging. Het waarnemen van energie is zo vanzelfsprekend, dat je het al snel over het hoofd ziet.

ReiKi… Als kind kwam ik in aanraking met ReiKi door mijn moeder… wat het precies deed en hoe het werkte, ik had geen flauw idee maar voelde wel altijd een warmte en liefdevolle stromingsgevoel van m’n moeders handen af komen. Ik kon altijd zo lekker ontspannen en goed slapen nadat ze mij ReiKi had gegeven. En nu járen later… onbewust en onverwachts werk ik tijdens elke sessie met energie… met ReiKi. Na ReiKi cursussen en boeken te hebben gelezen is eigenlijk het belangrijkste gewoon te doen. De energie wordt krachtiger naarmate je er meer mee werkt, en natuurlijk inzet vanuit Liefde en Licht.

Ervaren

ReiKi is een alternatieve geneeswijze die je kunt inzetten bij allerlei klachten, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Je hoeft trouwens geen klachten te hebben om voor ReiKi te gaan. Het is zo’n mooie en eenvoudige manier om jezelf bewust te maken en te helen. Je hoeft niet te praten tijdens de behandeling, dus je herbeleeft geen trauma’s. Het is juist een ontspannende ervaring. Door levensenergie te laten stromen helpt ReiKi blokkades weg te nemen en boost het het zelf herstellend vermogen van je lichaam.

ReiKi is een vorm van energieoverdracht. Er wordt geen persoonlijke energie doorgegeven. Ons lichaam heeft een energieveld en chakra’s (energiepunten). Als chakra’s geblokkeerd raken, kan de energie niet meer vrij stromen en van daar kunnen dus klachten ontstaan. De helende energie vindt haar weg naar blokkades en werkt op verschillende niveaus door waar het nodig is (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel).

Ontdekkingstocht

Het laten doorstromen van je levensenergie bevordert een diepe staat van ontspanning en helpt het zenuwstelsel te kalmeren. Hierdoor kan je lichaam zichzelf beter genezen, je zelf helend vermogen wordt hier dus door gestimuleerd. Gevoelens van angst en stress kunnen verminderen, je slaapt beter en je immuunsysteem wordt sterker. Je eigen levensenergie helpt je om (weer) in contact te komen met jezelf, je intuïtie te versterken en een diepere verbinding te maken met het universum, de natuur en je ziel, je innerlijke zelf.

Ben jij er klaar voor om de verbinding met jezelf (weer) te voelen? Te leven vanuit je hart en niet meer alleen vanuit met je hoofd?  Ben je bereid voor jezelf te kiezen en de Liefde voor jezelf weer te voelen? Wil je meer informatie of wil je een sessie inplannen? Vul onderstaand formulier in of stuur mij een berichtje via inbalans@rootboxing.nl of via 06-49873107

DOEL

Wat te ervaren:

  • Versterkt zelfhelend vermogen

  • Heft blokkades op

  • Geeft ontspanning

  • Doorstromen van LevensEnergie

  • Verkrijgen van inzichten

  • Cadeau voor jezelf

  • Thuiskomen bij en met je mooie zelf

Tarieven

ReiKi

Duur per sessie 60 minuten

ReiKi sessie €65,-

Wanneer:

Op afspraak

Locatie:

Nieuwsteeg 44 - Hoorn

(In de steeg tegenover de Hema)

(Wanneer je een afspraak annuleert graag zo vroeg mogelijk van tevoren, zodat ik de voor jou gereserveerde tijd aan een ander kan geven. Indien je de sessie binnen 12 uur voor de start annuleert wordt deze door berekend).

Gemakkelijk aanmelden

Wil jij meer informatie over deze waardevolle bijzondere training? Stuur mij dan een berichtje en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0

De Oude Veiling 107, 1689 AD Zwaag, Nederland
Nieuwsteeg 44, 1621 EE Hoorn, Nederland

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0