RootBoxing

in samenwerking met MoreJoy

Vrouwencirkel

Lachen, delen, genezen


Yes de heerlijke mooie VrouwenCirkel, samen met Joy organiseer ik 4 keer per jaar een VrouwenCirkel. Door de geschiedenis heen hebben vrouwen zich in heilige kring verzameld. Of het nu rond een vuur is in de prehistorie, in verstilde kloosters van de middeleeuwen, in bewustmakingsgroepen in de huiskamers van de jaren 70 of online groepen in het digitale tijdperk, vrouwen zijn lang samengekomen om te lachen, te delen, te genezen, voor kinderen te zorgen, te rouwen, en spiritueel verbinden in gemeenschap. Het idee van vrouwenkringen is ook ontleend aan inheemse Slavische tradities. De vrouwen zaten in een gesloten cirkel en verenigden zich met zichzelf en Moeder Aarde.

Gezamenlijk groeiproces


Een vrouwencirkel brengt een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden bij elkaar. De intentie is om tot een rijke uitwisseling te komen omtrent ons vrouwenleven en zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Een vrouwencirkel is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Een plek waar vrouwen zich openstellen en communiceren op hartniveau, niet op hoofdniveau. Het maakt niet uit wie je bent, hoe je eruitziet, wat je hebt bereikt of wat je nog niet hebt bereikt. Dit is waar je de kans hebt om je kracht te voelen, onbenoemd en onmetelijk voor wie dan ook en vermomd als geen sociale verwachtingen. Een kracht die je kunt voelen. Een plek waar je gewoon jezelf kunt zijn.

Iedere Cirkel zal op een bijzondere mooie locatie zijn, iedere keer met een ander thema.

Gemakkelijk aanmelden

wil je meer weten over de Vrouwencirkel laat dan hier een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0

De Oude Veiling 107, 1689 AD Zwaag, Nederland
Nieuwsteeg 44, 1621 EE Hoorn, Nederland

KVK nummer: 67621864

BTW nummer: NL187922664B0